Bambi: ''Satans vad bra det här är!''

10 July 16

"Kallentoft & Lutteman har levererat ytterligare en högklassig spänningsroman som har allt; drivet, språket, stilen och spänningen ... Så jag fortsätter att lyfta på hatten för några av Sveriges skickligaste spänningsförfattare. Betyg 5 av 5"

Johannas deckarhörna


"Jag trodde inte att det kunde bli bättre men det kunde det visst!! Oj så spännande och oj så bra Bambi är. Herkulesserien av Mons Kallentoft och Markus Lutteman blir bara bättre och bättre och hemskare och värre.... Bambi är bara ett måste i hängmattan i sommar!"

Mysterierna


Satans vad bra det här är!...Alla tre böckerna: Zack, Leon och Bambi, är riktigt rysliga, många gånger osmakliga bladvändare. Jakten på de monster som presenteras i varje bok håller läsaren, och inte minst utredningsgruppen, på tårna till sista sidan. Jag älskar det! Jag vet liksom aldrig riktigt vad som ska hända!...Det här är nog den bästa deckarserie jag läst, på några år, skulle jag våga påstå. Läs!

Pantalaimone, bokfrosseriet


"Den är också lika spännande, våldsam och brutal som båda de tidigare böckerna och en del av de beskrivna scenerna är rätt så obehagliga även om de är, i mina ögon, nödvändiga."

Boklysten


"Helt klart en ny favoritserie! Åter igen en helt suverän bok av Kallentoft.... Boken tar en vändning som jag inte hade förväntat mig alls. Man vill bara ha mera mera och mera. Ger även denna 5 av 5"

Hildes bokblogg 

Kommentarer (0)