Signering i Stockholm och Linköping

23 June 14

På fredag, den 27/6 klockan 16:30, kommer jag och Markus Lutteman till Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm för att berätta om Zack.

Dagen efter, lördagen den 28/6, åker Markus vidare till Örebro och jag till Linköping för signering. Mig träffar ni på Ica Maxi 11:00, på Akademibokhandeln på Storgatan 12:30 och på Akademibokhandeln i Tornby 14:00.

Du har väl förresten sett trailern till boken? Annars se den här!


Uppdatering: Även på torsdag har jag signering i Linköping, nämligen på Bokmedia klockan 13:00. Väl mött!

Zack toppar topplistan

19 June 14

Zack toppar Adlibris topplista redan första försäljningsdagen. Tack alla läsare!

Nu finns Zack i butikerna!

16 June 14

Zack har släppts idag och blivit recenserad, och jag har blivit intervjuad av SVT, TV4, SR, SvD, GP, Corren, Sydsvenskan, Expressen och Aftonbladet. Läs här det som ligger ute nu, mer lär komma. Under sidan om Zack samlar jag allt som dyker upp. Håll till godo!


"Författarna frossar i grymheter, garnerade med lite hjärtedarr och balanserade av ett svalt, stringent språk. Viljan till psykologisk förklaring anas bakom gestalter och händelseförlopp. Ett hårt tuktat poetiskt inslag, förbehållet stjärnenätter och hisnande sommarmorgnar, skymtar.”

Inger Dahlman, Norrköpings Tidningar


Alla hjältar föds ur tragedier

12 June 14

Rubriken syftar givetvis på kriminalinspektör Zack, och boken som bär hans namn kommer ut i butikerna på måndag. Akademibokhandeln har redan börjat skylta stort.
   De kommande veckorna gör Mons Kallentoft flera intervjuer i tidningar, radio och TV. Bland annat kommer han medverka i TV4 Nyhetsmorgon på måndag.

Snart kommer Zack

04 June 14

Den 16 juni kommer Zack ut i butikerna. Redan nu kan du höra Mons Kallentoft läsa prologen, och lyssna till intervjun där Ulf Elfving intervjuar Mons i P4. Du kan också se Mons och Markus Lutteman berätta om Zack för Malou i TV4. En riktigt bra intervju med Mons kan du läsa på Döda zonen. Men håll utkik, för du kommer garanterat se mer av Zack.


Läs mer om Zack här!